Peste 15.000 clienți, peste 10 ani de experiență, peste 20.000 lucrări efectuate!

Luni-Vineri: 08:00 - 18:00

București, Brașov, Iași, Cluj și alte orașe.

Garanție până la 2 ani

Mentenanta si Intretinere Cladiri

Sună acum 0757 247 247

Instalatori, electricieni, zugravi etc.

Handyman

Sună acum
0757 247 247

Handyman – reparatii, montaje, instalari – Un handyman este o mana de ajutor care poate sa rezolve diverse probleme in casa sau la biroul tau.

Montaj electrocasnice (masina de spalat, cuptor, aragaz)
Montaj lustre, candelabre si aplice
Montaj TV cu suport
Montaj tablouri
Montaj galerii perdele
Montaj cabina de dus
Montaj mobilier
Zugravit Vopsitorie lavabila
Tamplarie

Mentenanță și Întreținere Clădiri Rezidențiale, Birouri și Spații Comerciale

Am nevoie de handyman!

 

“Hm.. Incurcata treaba…””

 

Toti am avut momente din astea! Si toti ne-am gandit atunci cand am cumparat acel mic dulapior de baie la magazinul de mobila ca vom reusi rapid sa-l montam si maine dimineata vom avea si oglinda.

Toate bune, pana cand am dat de intrebarea: “bine, dar cum dau gauri in faianta? Si ce suruburi am nevoie”?  si tot asa..

Atunci a venit: “Aha!!!”  sau mai bine spus, am nevoie de un handyman.

Sigur ca handyman a venit, a masurat, avea sculele necesare, si a doua zi aveam dulapiorul in baie, spre marea fericire a intregii familii!

Atat de necesar in viata noastra a devenit handyman! Pentru ca suntem ocupati, pentru ca dureaza mult timp sa descoperim cum sa facem noi, si pentru ca de multe ori handyman, sa recunoastem, face bine! Si da, timpul e bani..

 

Stiu, acum cand cititi, va ganditi cum draperiile alea cumparate de sotie stau in colt cam de vreo saptamana, si e doar la un telefon distanta handyman. Ce fericire ar fi sa vedem repede si bine draperiile si sinele montate de un handyman! Acum ca zici, parca si plasa aia de tantari ar trebui fixata cand soseste.

Si te gandesti, pe lista,  cand vine handyman, n-ar fi rau sa se uite si al tocul usii de la bucatarie, ca prea s-a desfacut.. A, da, si tabloul ala cu masina din camera pustiului are fi bine sa-l fixeze, gaura veche e cam.. depasita… Si luna viitoare cand e planificat sa schimbam bucataria, poate vine handyman din nou sa monteze cuptorul si hota. Cred ca sotia a vrut sa se deschida usile invers la frigider, asa ca pe lista lui handyman trec si asta. Mare nevoie o sa avem de handyman cand vine bucataria noua, mai ales cu hota care a fost mutata sa se potriveasca deasupra plitei. Trebuie scoasa cea veche si handyman sa vina pregatit cu sculele pentru noua aerisire.

 

DAA!

Ai tot felul de proiecte. Si asta e minunat! Mai mari sau mai mici, toate sunt ale tale. Handyman avem noi. Si noi am selectat cei mai priceputi oameni  sa vina si sa te sustina in proiectele tale! Avem grija ca tot ce vrei tu sa fie pus in practica, cu sfaturi si idei bune oricand e nevoie.

Pentru ca timpul tau e pretios si pentru ca vrei ce e mai bun pentru tine si familie, echipa noastra e mereu pregatita!

Cu oamenii nostri poate te-ai mai intalnit de vreo 10 ani. Suntem perseverenti si te sustinem in multe orase din tara. Suntem in Bucuresti, Cluj, Constanta…..

De 10 ani nu dam inapoi pentru a mentine calitatea lucrarilor noastre. Echipa noastra e stabila si unita, dedicata lucrurilor durabile. Pentru ca vrem ca relatia asta de 10 ani sa mearga mai departe inca 20 ani. Sigur, suntem ambitiosi, dar ne bazam mereu pe calitatea serviciilor oferite. De fapt, astia 10 ani sunt dovada calitatii si aprecierilor constant pozitive.

Si va multumim pentru decada asta minunata.

CAUȚI UN PROFESIONIST?
instalator sanitare, instalator termice, instalator gaze
electrician autorizat ANRE
zugrav
montaj aer conditionat
DA-NE UN LIKE!